0
Evropske lige

Felix Brych sudija sudjenje Referee Srbija - Svajcarska, Serbia - Switzerland, Kaliningrad, Rusija 22.6.1018. Jun 22. 2018. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

ČOVEK KOJI JE POKRAO SRBIJU SADA ISKIDAO LIGAMENTE: Ozbiljna povreda za verovatni kraj karijere arbitra iz Nemačke! (VIDEO)

Objavljeno: 27.11.23 u 16:42

Zli jezici bi rekli karma…

Feliks Brih, kontroverzni arbitar koji je pokrao Srbiju na Mundijalu pre pet godina u Rusiji, na meču sa Švajcarskom, sada je verovatno doživeo povredu koja će mu završiti karijeru.

U izveštajima nemačkih medija provukla se informacija da je Brih pokidao prednje ukrštene ligamente kolena prilikom deljenja pravde na meču između Frankfurta i Štutgarta, a s obzirom da je na pragu šeste decenije ovo je verovatno povreda koja mu defakto okonačava karijeru na terenu.

VI 

Najveći uspeh u karijeri mu je deljenje pravde na finalu Lige šampiona 2017. godine između Reala i Juventusa, a poslednje dve sezone isključivo sudi mečeve Bundeslige i Cvajte.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter