0
AdmiralBet ABA Liga

ABA league round 3 match between kk Partizan and KK Cibona, played at Stark Arena, 14.10.2023, Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

DRUGE OPCIJE NEMA: Partizan mora da pojuri pobedu protiv Borca iz Čačka!

Objavljeno: 27.11.23 u 12:12

Crno-beli se nalaze u ozbiljnoj krizi rezultata

Uzbudljiv derbi obeležiće deveto kolo ABA lige kada se Partizan sastane sa ekipom Borca iz Čačka. Utakmica će se odigrati u beogradskoj Areni od 20 časova, obećavajući košarkašku poslasticu za ljubitelje sporta.

Crno-beli, trenutno pozicionirani na sedmom mestu sa skorom 5 pobeda i 3 poraza, dočekuju Borac, koji se nalazi na devetom mestu sa skorom 4 pobede i 4 poraza. Očekuje se neizvesna borba, budući da oba tima žestoko konkuriraju za plasman u plej-of.

Spektakl iz najveće sportske hale na Balkanu biće dostupan gledaocima preko TV Arena Sport 1 Premium, a stručnjaci predviđaju da će ova utakmica doneti napetu atmosferu i neizvesnost do samog kraja.

Partizan, predvođen iskusnim trenerom Željkom Obradovićem, ima priliku da pred domaćim navijačima afirmiše svoj talenat i napreduje ka vrhu tabele. S druge strane, Borac je spreman za izazov, s nadom da će iz Beograda odneti vredne bodove.

Derbi srpskih timova obećava dinamičnu košarkašku predstavu, a ljubitelji sporta mogu očekivati izuzetno uzbuđenje i visokokvalitetan košarkaški šou.

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter