0
Evropske lige
Rodrigo, Džud Belingem

FOTO: Twitter/@realmadrid

BELINGEM NASTAVLJA DA RUŠI REKORDE: Mladi Englez prestigao legendarnog Kristijana Ronalda! (FOTO)

Objavljeno: 27.11.23 u 13:21

Portugalac odlazi u istoriju

Mladi engleski fudbaler Džud Belingem, koji je letos prešao u redove madridskog Reala za impresivnih 103 miliona evra, i dalje pravi veliki utisak u kraljevskom dresu. Njegova sjajna forma nastavila se i na gostovanju protiv Kadiza gde je postigao svoj 14. gol u sezoni.

Belingerm je zatresao mrežu u 74. minutu utakmice, čime je postao jedan od najbržih igrača u istoriji Reala koji je dostigao ovakav golgeterski učinak. Sa 14 postignutih golova u prvih 15 utakmica, nadmašio je legendarnog Kristijana Ronalda iz 2009. godine, kada je Portugalac na istom broju utakmica postigao 13 golova.

Isti učinak kao Ronaldo ima i ikonični napadač Reala, Alfredo di Stefano, a Belingemova impresivna serija postavlja ga među najsvetlijim zvezdama kraljevskog kluba. Ovaj rekord svedoči o neverovatnom talantu i golgeterskom instinktu koji mladi Englez donosi Realu u svojoj debitantskoj sezoni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter