1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

PONITKA PRAVO U SRŽ: Košarkaš Partizana nikad brutalniji u svojoj izjavi!

Objavljeno: 26.11.23 u 19:15

‘Crno-beli’ u padu forme.

Košarkaš Partizana, Mateuš Ponitka je pred utakmicu protiv Borca iz Čačka istakao da su dozvolili da svako misli da može da ih pobedi i da to moraju da prekinu.

– Doći će i igrati fizički na visokom nivou, sa puno kontakta. Nažalost, dozvolili smo da svako pomisli da može da dođe i da nas pobedi u našoj dvorani. To moramo da prekinemo, moramo da budemo čvršći, da igramo bolje, jače, i da odbranimo naš teren. Moramo konačno da kliknemo i počnemo da pobeđujemo. Tako da će sutra biti veoma teška utakmica za nas, moramo da ostanemo jaki, igramo timski, i da pomognemo jedni drugima pri svakom posedu – poručio je Ponitka.

Podsetimo, tim Željka Obradovića sutra dočekuje čačanski Borac u devetom kolu AdmiralBet ABA lige od 20 časova u ‘Štark areni’.

NEDOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: „Između Zvezde i Partizana nikada nije postojala veća mržnja!“

15
3

1 Komentara

  1. Nedovićev komentar,nema veze sa stvarnošću.Postoji na svakoj utakmici,jedino želja za pobedom,o kakvoj mržnji on priča.To se vidi posle svake utakmice,srdačni pozdravi.Nedoviću,ti si reprezentativac,i kao takav morao bi da razmisliš,šta reći medijima.Čović ti je ušao u glavu,pod kožu.Sram te bilo.

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter