0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

PARTIZAN NE SME OPET DA IZGUBI: Obradović upozorava na jednu stvar pred meč protiv Borca!

Objavljeno: 26.11.23 u 17:55

Crno-beli se nalaze u veoma lošem nizu

Trener Partizana, Željko Obradović, izrazio je svoje stavove pred nadolazeću utakmicu devetog kola ABA lige protiv ekipe Borca iz Čačka. Obradović ističe ključni fokus na sprečavanju lako postignutih poena protivničkog tima.

Imamo susret s timom koji igra vrlo brzu košarku. Borac se znatno promenio u odnosu na prošlu sezonu, kako po sastavu ekipe tako i po načinu igre. Ovo je tim koji se ističe svojom brzom tranzicijom, s veoma pokretnim i brzim igračima. To je ono što moramo držati pod kontrolom. Ključna stvar pred ovu utakmicu je da im ne dozvolimo lake poene u tranziciji. Analizirali smo njihove prethodne utakmice i naglašavam ponovo, to je naš fokus – kako ćemo reagovati na njihovu brzinu i stil igre.

Partizan trenutno zauzima šestu poziciju na tabeli sa pet pobeda i tri poraza, dok Borac, sa pobedom manje i porazom više, drži osmo mesto.

Obradovićeva ekipa ima priliku da pobedom poboljša svoj plasman i dodatno učvrsti svoje pozicije u ABA ligi.

0
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter