0
Fudbal

FOTO: Twitter/Manchester United

JUNAJTED UBEDLJIV NA ‘GUDISON PARKU’: Meč obeležila egzekucija Garnača!

Objavljeno: 26.11.23 u 19:35

‘Karamele’ u teškoj situaciji.

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su Everton na ‘Gudison parku’ u okviru 13. kola engleske Premijer lige rezultatom 3:0. Ovaj susret je obeležio spektakularan pogodak Alehandra Garnača koji je nakon centaršuta Dalota zahvatio loptu makazicama sa 14 metara i smestio loptu u mrežu u 3. minutu. 

Domaćin je imao odličnu igru i u većini utakmice bio bolji od ‘Crvenih đavola’. Međutim, to nije bilo dovoljno, a gosti su povisili prednost preko Markusa Rašforda u 56. minutu sa bele tačke, pošto je prethodno Ešli Jang skrivio penal. Tačku na susret stavio je Entoni Marsijal u 75. minutu na asistenciju Bruna Fernandeša. 

Nakon ove pobede Junajted je na poziciji broj 8 sa 21 bodoma, a u narednom kolu igraju protiv Njukasla u gostima. Sa druge strane Everton je poslednji sa svega 4 boda, a sledeći duel očekuje ih sa Notingem Forestom.

Standings provided by Sofascore

NOVI BEZOBRAZLUK NEBOJŠE ČOVIĆA: „Partizan nikada nije osvojio Evroligu“ (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter