0
Fudbal

FOTO: Twitter/@RCSA

NIKO NE MOŽE DA VERUJE KAKO IZGLEDA SRPSKI FUDBALER: Prosto je potpuno neprepoznatljiv, znate li o kome se radi!? (FOTO)

Objavljeno: 26.11.23 u 11:41

Malo ko je čak i od Srba, znao tačan odgovor.

Danijel Ljuboja je imao sjajnu karijeru! Još kao dete je otišao u Francusku i vrlo rano stekao ugled u omladinskom rangu. 1998. godine debituje za Sošo u seniorskoj konkurenciji,a nakon dve godine odlazi u Strazbur gde se najviše  zadržao.

Kako je podržavao Noleta u pohodu na veliku titulu u Parizu pročitajte OVDE.

Kruna karijere je dolazak u PSŽ 2004. godine. Danijel je kasnije nastupao za Štutgart, Hamburger, Volfsburg, Grenobl, Nicu, Legiju i Lens.

Za nacionalni tim Srbije i Crne Gore je zabeležio 19 nastupa.

Upravo je bio gost na utakmici Strazbura, gde je domaćin remizirao sa Marsejem rezultatom 1:1, a počasni početni udarac je imao upravo srpski fudbaler.

 

Naime, njegovu transformaciju je uvidela i Liga 1 koja je sa nekoliko objava na društvenim mrežama „testirala“ znanje mlađih navijača, ali malo ko je, pa čak i od Srba, znao tačan odgovor.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter