0
Fudbal

FOTO: Twitter/Real Madrid C.F.

LA LIGA: Real ubedljiv protiv Kadiza, Betisu jedan gol bio dovoljan za pobedu nad Las Palmasom! (VIDEO)

Objavljeno: 26.11.23 u 23:15

Još jedan fudbalski vikend na Pirinejima je iza nas.

Gotove su i nedeljne utakmice 14. kola španske La lige, a fudbaleri Betisa Las Palmasa su poslednji odigrali svoj meč. Ekipa  Manuela  je slavila rezultatom 1:0 i ostvarila bitnu pobedu u borbi za mesto u Evropi. Jedini pogodak postigao je Vilijam Žoze u 19. minutu. 

Heroj utakmice bio je golman Betisa Vietes koji je uz Žozea najzaslužniji za trijumf ‘zelenih’. Čuvar mreže domaćina imao je ključne odbrane, a najviše se istakao udarac Kokoa koji je bio izuztena, ali je on zaustavio taj šut i sačuvao tri boda svom timu. Betis se sada nalazi na sedmom mestu sa 24 bodova i sledeću utakmicu igraju protiv Almerija.

Las Palmas je nakon ovog poraza sada na poziciji broj 11 sa 18 bodova, a u narednom kolu odmeriće snage sa Hetafeom.

Ranije danas sastali su se fudbaleri Kadiza Real Madrida od 18:30, a pobedu su odneli izabranici Karla Anćelotija i iskoristili kiks  Barselone. Kraljevi’ su poveli preko Rodriga u 14. minutu, a do kraja prvog dela susreta nije se menjao rezultat pa su  Madriđani  otišli sa golom prednosti na odmor (1:0).

Ponovo je Brazilac pogodio u drugom delu u 64. minutu na asistenciju Luke Modrića, a tačku na ovaj meč stavio je Belingem u 74. minutu. Real je sada privremeno prvi sa utakmicom više od Đirone koja igra sutra, dok je Kadiz na 16. sa 10 bodova i u sledećem kolu gostuju Majorki, a ‘Kraljevski klub’ dočekuje Granadu.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter