0
ATP

FOTO: Starsport

JOŠ JEDAN DOKAZ DA ORGANIZACIJA DEJVIS KUPA NEMA VEZE SA MOZGOM: Očistiš Britance, da bi oni dobili specijalnu pozivnicu?

Objavljeno: 26.11.23 u 14:58

Nakon teškog poraza, stigla je još jedna neprijatna vest za srpsku reprezentaciju

Dejvis kup reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u finale ovog takmičenja. U odlučujućem meču, Novak Đoković i Miomir Kecmanović poraženi su od italijanskog para Janik Siner – Lorenco Sonogo sa 2:0, po setovima 6:3, 6:4.

Nakon teškog poraza, stigla je još jedna neprijatna vest za srpsku reprezentaciju. Organizatori Dejvis kupa doneli su odluku da specijalne pozivnice za prolaz na finalni turnir naredne godine budu dodeljene Španiji i Velikoj Britaniji (koju je Srbija inače rutinski „preslišala“), prema informacijama novinara Hoze Morgada. Ova odluka znači da će teniseri Srbije ponovo morati da igraju kvalifikacije kako bi se plasirali u „Fajnal-ejt.“

Ova vest dodatno izaziva izazove za srpski tim, ali istovremeno pruža priliku za ponovni angažman i borbu za plasman u Dejvis kup Fajnal-ejt. To će biti izazovan zadatak, ali se nadamo da će srpski teniseri pronaći način da se vrate jači i spremni za naredne izazove.

2
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter