0
Fudbal

FOTO: Twitter/Lega Serie A

(POLUVREME) EGAL U DERBIJU ITALIJE: Juve poveo preko Vlahovića, Lautaro brzinski odgovorio!

Objavljeno: 26.11.23 u 21:33

Odlična predstava.

Fudbaleri Juventusa igraju protiv Intera u okviru 13. kola italijanske Serije A u čuvenom ‘Derbi Di Italia’ koji je počeo od 20:45. Na kraju prvog dela rezultat je 1:1, prvi do vođstva stigla je ‘Stara dama’ preko Vlahovića u 27. minutu, a šest minuta kasnije je Martinez izjednačio.

Prvo poluvreme:

Prvu priliku na utakmici je imao Inter u 4. minutu kada je Damfris uputio centaršut, a glavom šutirao Tiram, ali pravo u golmana  Juventusa. Nakon toga ‘Stara dama’ je preuzela inicijativu, a Federiko Kijeza je u 16. minutu nakon dodavanja Rabijoa šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali je njegov pokušaj završio pored gola.

Uzvratili su ‘Neroazuri’ u 18. minutu kada je nakon centaršuta Damfrisa sa desnog boka na drugoj stativi je Martinez glavom šutirao, međutim pravo u ruke Šćesnog. U nastavku je uglavnom bila oprezna igra oba tima na sredini terena. Poveo je Juventus u 27. minutu golom Dušana Vlahovića kada je Kijeza imao odličan solo prodor i dodao u kazenom prostoru srpskom reprezentativcu koji je posle dva ipo meseca bio precizan.

Uzvratio je Inter u 33. miutu kada je Tiram probio po desnoj strani, a potom uputio pas ka Martinezu koji je iz prve šutirao i bio precizan. Do kraja prvog dela oba tima igrala se oprezno pa se odmor otišlo rezultatom 1:1.

 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter