0
Fudbal

FOTO: Admiralbet

EVO ŠTA NAM DONOSI DERBI ITALIJE Šampion zavodi Staru damu za kraj uzbudljivog sportskog vikenda.

Objavljeno: 26.11.23 u 11:08

Sve što vas zanima o jednom od najvećih derbija.

 

Poslednji vikend u novembru nam je doneo nekoliko uzbudljivih derbija širom Evrope. Naime, PSŽ i Monako su ukrstili mačeve u petak na otvaranju programa, dok smo u subotu uživali u duelu izmežu Mančester Sitija i Liverpula. Malo nakon toga se igrao derbi Borusija, a kulminacija je zakazana večeras za 20.45 časova, kada će Juventus ugostiti Inter u derbiju 13. kola Serije A.

 

Pored sjajnog sporta u kojem uživamo celog vikenda, AdmiralBet je povodom Crnog petka spremio neverovatnu ponudu za praznik popusta. Naime, dok drugi obaraju svoje cene, AdmiralBet je svoje kvote povećao! Od petka do ponedeljka, uvećane kvote na favorite za preko 50 fudbalskih, košarkaških i teniskih mečeva će se nalaziti u sekciji Crni petak, ali to nije sve!

 

Pored uvećanih kvota na favorite, u istom periodu sve ljubitelje online klađenja očekuje do 50% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita. Visina freebet bonusa varira od iznosa uplate, a maksimalana vrednost freebet bonusa je 20.000 dinara, što znači da možete da pokupite fenomenalnih 80.000 dinara do ponedeljka.

 

Sve od navedenih promocija, kao i mnoge druge, su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara jesenjeg Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači i 100% bonusa u iznosu do 40.000 dinara.

 

Iskoristite sjajnu ponudu ovog vikenda, uživajte u bogatoj ponudi i provedite još jedan uzbudljiv vikend u društvu AdmiralBeta!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter