0
Fudbal

FOTO: Twitter/JuventusFC

ALEGRI ZADOVOLJAN VLAHOVIĆEM: ‘Njegova najbolja partija od kako je u Juventusu!’

Objavljeno: 26.11.23 u 23:35

Srpski reprezentativac pogodio posle dva ipo meseca.

Trener Juventusa, Masimilijano Alegri je posle remije u derbiju Italije protiv Intera 1:1 istakao da je ovo najbolja partija Dušana Vlahovića od kako je obukao dres ‘Stare dame’.

-Danas je Vlahović odigrao svoju najbolju partiju od kako je u Juventusu. Dominirao sa Kjezom veoma široko je imao neke prednosti. Može samo da raste. Sada sledi težak meč protiv Monce, biće teško i moraćemo da ga pripremimo na najbolji mogući način – naveo je.

Dodao je da su primili glup gol.

-Primili smo glup gol posle pet minuta. Mogli smo i bolje, ali kada Inter ima otvoren teren, a to je pokazao i u derbiju i u velikom broju golova koje su postigli, pokazuju veću lakoću u određenim igrama. Tim je dao dobar učinak, nije bilo lako Prošle su tri godine otkako je Juventus igrao za prvo mesto na tabeli, ni meni nije bilo lako. Sada sledi težak meč protiv Monce, biće teško i moraćemo da ga pripremimo na najbolji mogući način – jasan je Alegri.
 
 
0
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter