0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - OCTOBER 04: Cedric Itten (C) of Young Boys celebrates after scoring a goal with team mates during the UEFA Champions League match between FK Crvena Zvezda and BSC Young Boys at Stadion Rajko Mitic on October 04, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

ZVEZDA MOŽE I MORA DA DOBIJE U BERNU: Jang Bojs daleko od nepobedivih, razbijeni u Crihu!

Objavljeno: 25.11.23 u 22:11

Dat je recept Baraku Baharu kako protiv žuto-crnih.

Jang Bojs je imao najgoru uvertiru pred meč odluke za treće mesto, jer je poražen u meču za prvo mesto švajcarskog šampionata od Ciriha, rezultatom 3:1.

 

Prednost Cirihu doneo je Okita u šestom minutu, da bi na isteku pola sata igre Katić poduplao prednost svoje ekipe. Ensame je dva minuta kasnije smanjio rezultat, ali sve dileme je Krasići otklonio u stotom minutu i tako rešio pitanje pobednika.

Crih je sada prvi sa dva boda više od današnjeg rivala, koji ima meć odluke za proleće u Evropi protiv Crvene zvezde, a ta utakmica se igra u Bernu od 21 čas u utorak.

Standings provided by Sofascore

 

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter