0
Košarka

FOTO: YouTube/Screenshot

VLADE ĐUROVIĆ OPLEO PO PARTIZANU: ‘Užasni su u odbrani!’

Objavljeno: 25.11.23 u 13:35

‘Mislim da Željko može da napravi neko iznenađenje.’

Prekaljeni košarkaški stručnjak Vlade Đurović gostvao je na Areni Sport gde je komentarisao igru Partizana i istakao da je odbrana jako loša.

– Partizan mora da igra mnogo bolju odbranu! Partizan je užasan u odbrani, bili su takvi prošle godine, a i ove godine su. Ispod 90 poena nigde ne primaju, da li igraju ABA ligu ili Evroligu. Bez odbrane i skoka ne može da se igra. Mislim da Željko može da napravi neko iznenađenje sa ovim Kaboklom, da on igra više nego do sada, jer očigledno sa Kaminskim odbrane nema. On može da da neki koš, ali on više primi nego što da, tu si u minusu – smatra.

Dotakao se i Doužera.

-Doužer je skroman i po ponašanju i po igri. Očigledno, svi su primetili, i oni koji manje znaju košarku, da je Doužer dobar igrač. Zna da doda, zna da dribla, igra solidnu odbranu, najsolidniju od svih u Partizanu. Može da ubaci trojku, zna da prodre, da doda na trojku iz prodora, zna da doda ali-up – rekao je on.

Naveo je da bi trebalo malo da se razbudi.

-On je po meni malo u drugom planu, morao bi malo da se razbudi. Ne može da se igra sa istom facom i u prvom i u zadnjem minutu. Malo da pokaže, da se raduje kada da koš, malo da tuguje kad promaši. On kad se bude probudio drugima će biti jako teško, on je pravi igrač – jasan je Đurović.

 

LALATOVIĆ PRIZEMAN: ‘Remi bi bio najpravedniji, čeka nas težak posao!’

4
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter