0
Domaći fudbal

Osman Bukari Superliga, Super Liga, Spartak - Crvena Zvezda 5.4.2023. Subotica, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

(POLUVREME) VOJVODINA – CRVENA ZVEZDA: Bukari je danas nezaustavljiv, crveno-beli idu sa vođstvom na odmor (VIDEO)

Objavljeno: 25.11.23 u 16:58

Crveno-beli vode u vatrometu golova na „Karađorđu“

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju ekipi Vojvodine u 16. kolu Superlige Srbije koja počinje u 16 časova.

Crveno-beli imaju minus od šest poena u odnosu na vodeći Partizan, a ovog popodneva će igrati sa Lalama na „Karađorđu“.

Vojvodina nije izgubila na četiri poslednja meča u Superligi Srbije zbog čega je došla do četvrtog mesta na tabeli, dok je sa druge strane Crvena zvezda posle remija sa TSC-om upisali dva trijumfa.

PRVO POLUVREME:

Meč na „Karađorđu“ počeo je u nešto izmenjenom sastavu, a već u 3. minutu ovog derbija Crvena zvezda povela je golom Osmana Bukarija, koji je dobio je loptu na desnoj strani, ušao u šesnaesterac i uputio udarac u desni ugao koji je bio neodbranjiv za Carevića.

 

U 11. minutu crveno-beli su imali šansu da dupliraju prednost, ali je Hvang pogodio prečku. Fudbaleri Vojvodine su već u 12. minutu uspeli da realizuju napad i uz malu pomoć VAR-a izjednače rezutat. U 25. minutu teren je zbog povrede morao da napusti Mateus Indijo, dok je njegovo mesto na terenu zauzeo Kembel. Osman Bukari nastavlja da cepa mrežu Vojvodine, pa u 26. minutu postiže svoj drugi gol na meču posle grešaka fudbalera Novosađana u svom kaznenom prostoru. U 37. minutu Nikolić je pokušao da ponovi Bukarijevu majtoriju, međutim, lopta odlazi preko gola. Vukanovićevim pokušajem sa 25 metara i promašajem se završava prva deonica ovog fenomenalnog derbija.

SASTAVI

Vojvodina: Carević – Lazarević, Jeličić, Crnomarković, Giorbelidze – Salgueiro, Milosavljević – Radulović, Zukić, Malbašić – Vukanović

Crvena zvezda: Glazer – Nedeljković, Điga, Dragović, Nikolić – Stamenić – Bukari, Kanga, Hvan, Ivanić – Endijaje 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter