0
Fudbal

Foto: Twitter/@Argentina

OVO MU NIJE TREBALO: Mesi ovim potezom bacio veliku ljagu na svoju karijeru!

Objavljeno: 25.11.23 u 11:55

Veliki skandal.

Brazilski portal ‘Directo do Miolo’ objavio je kako je najbolji fudbaler današnjice Lionel Mesi imao aferu sa novinarkom koja pomno prati reprezentaciju Argentine i time načinio prevaru supruge Antonele. Mediji trvde kako je nekadašnji igrač Barselone nakon osvajanja rekordne osme Zlatne lopte razmenio sumnjive poglede sa izvesnom Sofijom Martines koja radi na ESPN-u.

Zanosna novinarka se oglasila i demantovala ove špekulacije tvrdivši da je Mesi u dobrim odnosima sa svom novinarima.

– Leo je u dobrim odnosima sa mnogo novinara, smeši im se jer im se sviđa i on je momak sa dobrom energijom. U mom slučaju, razlika je u tome što sam ja žena, pa ljudi pričaju i pišu svašta. Žao mi je što je to odvedeno u ovom pravcu. Mislim da je ovo jedan od najboljih trenutaka u njegovoj karijeri, tako da je očigledno srećan i nasmejan nakon što je osvojio svoju osmu Zlatnu loptu – poručila je.

Mesi je sa Antoleom u braku od 2017. godine, a u vezi su još od tinejdžerskih dana, a Martines je navela da se poznaje sa njom i da je škorana ovim natpisima.

– Nedavno sam imala priliku da razgovaram sa njom i u dobrim smo odnosima. Kada sam pročitala ove stvari, jednostavno nisam mogla da verujem – istakla je ona.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter