0
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot

LAZETIĆ PREPUN SREĆE NAKON DEMOLIRANJA PARTIZANA U HUMSKOJ: Evo šta je imao da kaže! (VIDEO)

Objavljeno: 25.11.23 u 21:13

Lazetić prezadovoljan partijom svojih igrača.

Fudbaleri Partizana doživeli su težak poraz od ekipe TSC-a u 16. kolu Superlige Srbije, crno beli su poraženi rezultatom 4:0(3:0)

 

Trener gostiju, Žarko Lazetić, rekao je sledeće nakon odličnog izdanja svojih izabranika.

 

Sjajno! Šta da kažem? Jeste li videli danas ovu igru? Šta reći posle ovoga? Celu utakmicu smo igrali izvanredno. Čestitam mom stručnom štabu na tome kako je pripremio utakmicu, čestitam igračima što smo su sve sproveli u delo. Imali smo mi neke dobre utakmice protiv Zvezde i Partizana i ranije, slične, ali kao da smo malo sazreli da možemo ovako da igramo sve vreme. Ovo je neverovatno, pobediti ovde na ovakav način…„, izjavio je Lazetić.

Čestitam igračima Partizana na fer igri, hajde, oni izgleda gube samo sa 0:4, 0:5, pa posle pobeđuju. Želim im da nastave tako opet, sve do nas naravno, verovatno bi i oni bili zadovoljni.“

Sad treba spremiti sledeću utakmicu, vratiti se u realnost, ali mislim da su moji igrači pravi, da tu neće biti problema„, uveren je Lazetić.

 

12
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter