0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

DOBRAŠINOVIĆ PRED DUEL U KRAGUJEVCU: ‘Ne znam koliko će nam teren dozvoliti da igramo dobar fudbal!’

Objavljeno: 25.11.23 u 14:20

‘Moramo da uđemo od prvog minuta jako agresivno i koncentrisano.’

Trener Novog Pazara, Siniša Dobrašinović je pred gostovanje Radničkom 1923 iz Kragujevca istakao da će to sigurni biti dobra utakmica.

-Nema sumnje da sledi dobra utakmica. Voleo bih da bude i vrhunska, ali za to bismo morali da imamo kvalitetno pripremljen teren. Verovatno ćemo gledati u nebo, mislim na oba rivala. Bilo bi mi drago da budu odgovarajući uslovi i da se napuni stadion, da Kragujevčani prisustvuju dobroj predstavu i uživaju u fudbalu. Mislim da će gledaoci imati šta da vide – jasan je.

Dodao je da obe ekipe gaje sličan stil igre.

-Igraju dve odlične ekipe, možda i sa najboljom formom u ligi, ako izuzmemo vodeći Partizan. Ko bude pravio manje grešaka, biće bliži pobedi. Radnički 1923 i Novi Pazar gaje sličan stil, gde se kreće od golmana. Ne znam jedino koliko će teren dozvoliti da tako igramo – nastavio je strateg tima kraj Jošanice.

Moraju da igraju agresivno od prvog minuta.

-Moramo da uđemo od prvog minuta jako agresivno i koncentrisano, da nemamo te crne rupe od deset ili 15 minuta. Potrebno je da ih smanjujemo, pa i skroz uklonimo. Mislim da će sve biti kako treba. Uvek i protiv svakog idemo da se nadigravamo, da pokušamo da uzmemo bodove. Imamo takav sklop igrača da bi potcenjivački s moje strane bilo da izađemo na neki drugi način – istakao je Dobrašinović.

Podsetimo, fudbaleri Novog Pazara gostuju na ‘Čika Dači’ ekipi Radničkog 1923 iz Kragujevca sutra od 13 časova u okviru 16. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter