0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

‘BIĆE TEŠKO PROTIV CEDEVITE, NEZGODNI SU’: Trener Budućnosti upozorava!

Objavljeno: 25.11.23 u 13:55

‘Moramo da igramo timski’.

Trener podgoričke Budućnosti, Andrej Žakelj izneo je svoja očekivanja pred duel sa Cedevitom Olimpijom.

-Mislim da smo utakmicu sa Trentom već zaboravili, analizirali smo utakmicu i moramo da se okrenemo sebi. I sada kada nam u goste dolazi Cedevita Olimpija više manje brinemo o sebi, radimo na našoj igri gdje moramo podići nivo odbrane i ubrzati napad. To su osnovne dvije stvari koje mene zanimaju – započeo je.

Istakao je da je Cedevita nezgodna protivnik.

-Cedevita Olimpija je vrlo nezgodan tim, na neki način sličan kao Trento, puno šuteva za tri poena sa dobrim individualnim igračima. Sigurno da će nam biti teško i na našem terenu, biće potrebno da odigramo timski u odbrani pre svega, ali verujem da sa pravim pristupom, borbom i uz pomoć naših vernih navijača možemo odigrati dobro i očekivati dobar rezultat – nastavio je on.

Moraju da ispoštuju plan.

-Jedino što mogu komentarisati o utakmici sa Trentom jeste naš trud, izašli smo sa puno pažnje na detalje, odigrali čvrsto. Svaki posed bez obzira da li smo odradili dobro ili loše smo nastavili da igramo čvrsto. Morali smo na toj utakmici izaći na teren i napraviti reakciju. Što se tiče utakmice sa Cedevita Olimpijom u ABA ligi sve što treba da uradimo je da ispoštujemo plan utakmice. Potrebna je samo pažnja na detalje zato moramo opet izaći i odigrati sa puno čvrstine i završavati zadatke koje nam stručni štab da na visokom nivou – naveo je Žakelj.

Podsetimo, u okviru devetog kola AdmiralBet ABA lige odmeriće snage košarkaši Budućnosti Cedevite danas od 19 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter