0
Košarka

FOTO: Twitter/Panathinaikos BC

VILDOZA: ‘Mi ovde gradimo potpuno novi sistem, pobede će doći vremenom!’

Objavljeno: 24.11.23 u 20:50

 ‘Radimo jako dobro.’

Košarkaši Panatinaikosa ostvarili su pobedom nad Valensijom rezultatom 90:73 i obradovali svoje navijače. ‘Zeleni’ nisu baš počeli baš kako su planirali, ali može se reći da je razlog i promena čitavog tima i dovođenje kao trenera Ergina Atamana koji mora da gradi nešto sasvim novo. 

Igrač grčkog tima, Luka Vildoza govorio je o kadrovskim problemima.

-Nedostaje nam Huančo, posebno Mitogluu nedostaje jer je primoran da igra dosta minuta. Videćemo kada ́e se vratiti u tim jer ga nema skoro mesec dana. Biće mu teško da odmah uđe u formu, ali očekujemo da se vrati – naveo je.

Dodao je da je srećan što su obradovali navijače.

-Bio je to veoma lep trenutak, bilo je veoma lepo. Lepo je znati da ih imamo na našoj strani. A Veoma smo srećni što smo obradovali naše navijače – istakao je bivši as Crvene zvezde.

Poručio je da je teško kada se nešto gradi od samog početka.

-Mi ovde nešto gradimo. To je projekat i možda nećemo odmah trijumfovati. To je proces, posebno ove godine i morate mu verovati. Radimo jako dobro, imamo prostora za napredak i to će doći s vremenom – jasan je Vildoza.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter