0
ATP

Viktor Troicki Davis Cup Finals-Semifinals-Serbia v Croatia-Novak Djokovic (SRB) v Marin Cilic (CRO) Madrid, 03.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

VIDOVITI TROICKI: Viktor još pre 7 godina predvideo Novakov istorijski uspeh (VIDEO)

Objavljeno: 24.11.23 u 12:35

Đoković gleda i ne veruje 

Najbolji teniser sveta Novak Đoković stigao je do 400. nedelje na vrhu ATP liste i tako je ušao u istoriju, a sada se pojavio snimak u kom Viktor Troicki još pre 7 godina predviđa ovaj Noletov uspeh.

Kada je Novak stigao do 200. nedelje na vrhu, znao je da Đokovića niko ne može da zaustavi, a snimak koji je objavio „The Tennis Letter“ za kratko vreme „zapalio“ je društvene mreže.

– Već 200? Vauuuu…Otkriću vam jednu priču. Kada smo bili deca, imali 12 ili 13 godina, njegov otac je oduvek verovao da će Novak biti najbolji ikada. Da će osvojiti sve, imati najviše Grend slem titula… Ljudi su mu govorili: „Kako možeš da kažeš to“ – rekao je Troicki i dodao:

– Iskreno verujem da će biti najbolji svih vremena… Zaista mu se divim i čestitam mu na svemu što je uradio. Mislim da će biti broj jedan za još 200 sigurno! 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter