0
Lifestyle

FOTO: Starsport

SRBIJA ČEKA RIVALE ZA EURO 24: Spremite se za spektakl! (FOTO)

Objavljeno: 24.11.23 u 13:15

Reprezentacija Srbije uspela je, uz dosta muke, da se plasira na EURO 24, koji će se sredinom sledeće godine igrati u Nemačkoj.

Trebalo je gotovo dve i po decenije da se srpska zastava nađe na smotri najboljih fudbalskih nacija Starog kontinenta. Igra brojeva ide jedan korak dalje, pa je za EURO 24 Srbiji, praktično, trebalo 24 godine da na njemu zaigra. U razloge ne želimo da ulazimo, ali je lepo znati da će naša zastava biti među odabranim evropskim nacijama…

Na Euro 2024 plasirale su se reprezentacije Srbije, Italije, Slovenije, Hrvatske, Češke, Francuske, Engleske, Španije, Portugalije, Belgije, Holandije, Turske, Škotske, Danske, Švajcarske, Albanije, Austrije, Rumunije, Mađarske i Slovačke uz domaćina Nemačku, a poslednje tri reprezentacije će učešće obezbediti u martu kada se igra plej of. Trenutno je poznato 21 ime od ukupno 24 potrebna, pa će tri upražnjena mesta biti popunjena kroz baraž, igranjem Lige nacija i rezultatima u kvalifikacionom delu Prvenstva.

Uspehom Slovenaca i Čeha, selekcija Srbije je po učinku pala u četvrti, realno i najslabiji šešir na žrebu za Evropsko prvenstvo, koji će biti održan 2. decembra u Hamburgu. Tog dana znaćemo malo više o našoj grupi, rasporedu i druge pojedinosti od kojih će zavisiti prolazak dalje na EURO 24. Evo i pregleda šešira za izvlačenje grupa u ovom trenutku:

– Prvi šešir: Nemačka, Portugal, Francuska, Španija, Belgija, Engleska
– Drugi šešir: Mađarska, Turska, Danska, Albanija, Rumunija, Austrija
– Treći šešir: Škotska, Slovenija, Slovačka, Češka Republika, Holandija, Hrvatska i
– Četvrti šešir: Italija, Srbija, Švajcarska, plej-of 1, plej-of 2, plej-of 3.

FOTO: Hisense

Spremite se za spektakl na vreme

Prelaskom u novi milenijum nismo ni slutili da ćemo toliko dugo čekati da Srbija ponovo zaigra na Prvenstvu Evrope. Dok smo mi čekali Španci su EURO trofej osvojili dvaput, a Grci, Portugalci i Italijani po jednom. I onda je došao Leskovac i meč sa Bugarskom, koji će ostati upisan zlatnim slovima u istoriji našeg fudbala. Verovatno ne bi trebalo da se radujemo ovoliko, ali recimo da je reprezentaciji nedostajalo „ono malo sreće“ i da je povratak na fudbalski krov Evrope zato sada slađi i lepši.

Samo neka tako i ostane – da se i posle izlaska na teren EURO 24 zadrži isti osećaj!
Zato i valja misliti na vreme, jer mnogi od nas bodriće nacionalni tim od kuće, u društvu najbližih, uz televizor, kokice, piće i verovatno pod jakom klimom, jer leto će sigurno biti toplo, a atmosfera u dnevnoj sobi vrela!

Kvalitet prenosa sportskih utakmica, posebno fudbala, napreduje iz godine u godinu, a da biste videli svaki pas, svaku akciju, doživeli huk publike kao da ste tamo, na stadionu, potreban vam je vrhunski televizor. Potreban vam je Hisense televizor, zapravo, koji ima poseban sportski režim, projektovan upravo za prenose fudbala uživo, za prikaz sportskih sadržaja i unapređenje slike kroz režim za sport. Osim posebne tehnologije Hisense panela, čaroliju prenosa omogućava i AI poboljšavanje slike, koje omogućava da vidite svaki detalj bez seckanja – fluidno i jasno.

FOTO: Hisense

Još jedan razlog da odaberete Hisense TV je činjenica da je Hisense kompanija globalni partner EURO prvenstva, i to treći put zaredom, pa možete biti sigurni da će kvalitet prenosa na ovim televizorima

biti vrhunski, jer Hisense svojom ekspertizom i tehnologijom pomaže u boljem prenosu slike i zvuka širom sveta.

Prateći dešavanja na EURO 24 kvalifikacijama, čiji je Hisense isto globalni partner, ali i aktuelne trendove, kompanija je omogućila da ovog Crnog petka kupite Hisense televizor u Pobedničkoj akciji po specijalnoj ceni i na vreme se spremite za fudbalsku magiju, koja nas očekuje. Zapravo, Hisense Srbija je praznik kupovine produžila do kraja novembra, pa se za svoj novi TV možete odlučiti sve do kraja meseca. Uz to, ponuda obuhvata i klima uređaje različitih serija, pa odmah možete da napravite stadion kod kuće – uz sjajnu sliku i pravu temperaturu!

FOTO: Hisense

Verujemo da ćemo zajednički navijati tokom EURO 24 takmičenja sledeće godine – neko sa stadiona, a neko od kuće. Ipak, bitno je da ćemo u svakom slučaju uživati u vrhunskoj slici i zvuku, ali i sjajnoj atmosferi! Hisense će uraditi veliki deo posla umesto vas, vi samo organizujte ekipu i spremite kokice i piće…

Srećno svima i neka navijanje bude na MAX!

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter