0
Evroliga

FOTO: Twitter/@paobcgr

„RIVALE GUTAMO KAO LAVA“: Gazda PAO puca od samopouzdanja pred dolazak Partizanu

Objavljeno: 24.11.23 u 12:17

U Panatinaikosu vlada euforija pre dolazak u Beograd

Košarkaši Panatinaikosa pucaju od samopouzdanja pred gostovanje Partizanu u narednom kolu, jer su uhvatili pobednički ritam i upisali četvrtu uzastopnu pobedu.

Atamanovi izabranici savladali su Valensiju u „OAKA“ Areni, a ova ubedljiva pobeda nije ostavila ravnodušnim gazdu kluba Dimitrisa Janakopulosa, koji se oglasio nakon meča.

„Lepota košarke se već pokazuje, prelepa igra i u isto vreme najatraktivnija u Evroligi, koja privlači navijače i guta rivale kao lava. Reči porodica i poštovanje su sveprisutni na terenu i van njega. Naša igra, naš klub konstantno napreduju. Samo mi sami možemo zaustaviti ono što dolazi“, napisao je Janakopulos na svom Instagramu.

Tri poseldnja trijumfa su ostvarili pred svojim navijačima, pe toga su pobedili najslabiji tim lige Albu u gostima, dok ih protiv Partizana ih, ipak, čeka najveći mogući gostujući izazov.

 

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter