2
Domaći fudbal

head coach Zarko Lazetic during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Vozdovac and TSC Backa Topola at stadium Vozdovac on October 21, 2023 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

„PARTIZAN JE TRENUTNO NAJVEĆI IZAZOV“: Žarko Lazetić najavio meč sa crno-belima

Objavljeno: 24.11.23 u 15:32

„Šta reći o timu koji veže 13 pobeda?“

Trener TSC-a Žarko Lazetić izjavio je pred derbi sa Partizanom u 15. kolu Superlige da njegov tim očekuje najveći mogući izazov u ovom trenutku.

„Šta reći o timu koji veže 13 pobeda, osim da je veoma dobar. I kod kuće i na gostovanjima su pobeđivali, uglavnom ubedljivo, nekad iz preokreta čak i u poslednjim minutima. To govori o njihovom karakteru i motivaciji. Verovatno im pomaže to što ne igraju u Evropi i fokusirani su samo na prvenstvo. Spremamo se za ovaj najveći mogući izazov, nadamo se da ćemo biti konkurentni i da ćemo uspeti da pariramo. Činjenica je da mi najteže utakmice doživljavamo kao najveću priliku“ – izjavio je Lazetić.

Dodaje da je svima u klubu prijalo što su imali dva slobodna dana i vreme za treninge i analize prethodnog perioda.

„Uspeli smo da obradimo sve faze igre, posebno golove koje smo primali iz izgubljenih lopti, a to nam se događalo i protiv Partizana. Zadovoljan sam kako su momci trenirali tokom pauze. Dobri su i ofanzivno i defanzivno, tako da u Beograd idemo da se takmičimo i pokušamo da pobedimo. Znamo da moramo da budemo najbolji mogući i sreća je što smo konačno imali malo vremena da se pripremim i za ovu i za predstojeće utakmice. Ako uspemo da održimo kontrolu igre i pasova i što je najteže, da donosimo dobre odluke i ostanemo koncentrisani, mislim da ćemo biti na očekivanom nivou“ – dodao je Lazetić.

 

1
1
2 Komentara
  1. Lazetiću sivi ‘tiću-bolje se pokri’ tim klempavim ušima i tiću!
    Svi znamo šta se očekuje kad tvoj tim igra protiv Partizaija..

    0
    0
    Odgovori
  2. Šta reći sem da lažu i mažu a Bogme i kradu na svakom koraku..
    Od Čmareta Lazetića očekujemo ništa manje od klasične sklanjalice..
    Izaći će drugi tim „zbog povreda“ i da bi se igrači odmorili za utakmicu godine protiv uvek neugodnog Radničkog iz Niša..
    Jer kec u Nišu..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter