0
Intervju

FOTO: Starsport

NOVAK ĐOKOVIĆ EKSLUZIVNO IZ MALAGE ZA HS: ‘Uzbuđeni smo i puni motivacije!’ (VIDEO)

Objavljeno: 24.11.23 u 19:40

‘Očekuje me veoma težak i neizvestan meč sa Sinerom’.

Reprezentacija Srbije nalazi se u Malagi gde će pokušati da ponovo uspeh iz 2010. godine kada uspeli da se popnu na krov sveta. U četvrtfinalnom duelu naša selekcija je pobedila Veliku Britaniju 2:0 i zakazala okršaj sa Italijom koji je na programu sutra od 12 časova.

Miomir Kecmanović je doneo vođstvo Srbije pošto je u prvom meču dobio Drejpera sa 2:0 u setovima, a Novak Đoković je overio plasman u polufinale pošto je bio bolji od Kameruna Norija takođe rezultatom 2:0. Nole će sutra ponovo imati susret sa Janikom Sinerom, kojeg je pre samo nekoliko dana pobedio u finalu turnira u Torinu.

Najbolji teniser sveta govorio je eksluzivno iz Malage za HotSport.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT.rs (@hotsportlifestyle)

  Kakva su očekvanja pred sutrašnji meč i kako je prošao trening danas?

NĐ: Trening je odlično prošao, danas je dan odmora i oporavka i štemovanja svega što treba da naštemuje za sutra. Veliki rival, Italija je odlična reprezentacija. Mene očekuje veoma težak i neizvestan meč sa Sinerom. Sa druge strane videćemo ko će igrati na drugoj tabli za nas, ali i za njih. Svaki meč su podeljene šanse između Italije i nas. To je to, Dejvis kup, polufinale sama završnica, uzbuđeni smo, puni motivacije, nadamo se najboljem.

Da li je opao stras zbog skandala oko doping kontrole juče?

NĐ: Ono što je bilo juče bilo je juče, idemo dalje – istakao je Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter