0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik

„NADAM SE DA ĆU PONOVITI USPEH“: Milan Milanović o dolasku u Surdulicu i očekivanja pred novi/stari debi

Objavljeno: 24.11.23 u 15:13

Govorio je i o utakmici koja očekuje njegovu ekipu.

Iskusni fudbalski stručnjak Milan Milanović vratio se na jug Srbije, u ekipu koju je već vodio 2018/2019, Radnik iz Surdulice.

Milanović je izneo svoja očekivanja u predstojećoj sezoni, kao i da se nada da će i ovaj put biti usmešan na klupi Radnika.

„Drago mi je da sam se ponovo vratio u Surdulicu, u mestu za koje me vežu lepe uspomene i za grad i za klub i za ljude u klubu. Nadam se da će i ovoga puta moj dolazak u Surdulicu biti uspešan. Prošlog puta sam isto došao u momentu kada je ekipa bila u nepovoljnom položaju na tabeli, ali mi je tada delovalo da je to iskusna ekipa, što se kasnije i pokazalo. Sada je ekipa prilično neiskusnija i dosta mlađa. To ipak ima i svoje prednosti, brži su, agilniji su i imaju veliku želju i motivaciju. Međutim, problem je takmičenje. Jedno je trening, a drugo takmičenje. U takmičenju trebaju biti pravi „muškarci“. Sa pozicije kada smo pali dole moramo da se dižemo i to je sada više stvar inteligencije i snage.“

Govorio je i o utakmici koja očekuje njegovu ekipu.

„U ovoj prvoj utakmici pred nama će biti jaka ekipa Lučana, peti su trenutno na tabeli. Biće to sudar jedne iskusne i jedne mlađe ekipe. Očekujem da damo sve od sebe i da normalno pokušamo da pobedimo. Bitno je da damo sve od sebe iz utakmice u utakmicu i mislim da će se sve to vratiti dobrim rezultatima.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter