0
Evroliga

FOTO. Starsport

TEODOSIĆ SVESTAN LOŠE PARTIJE CELOG TIMA: ‘Sigurno naša najlošija utakmica u Evroligi!’

Objavljeno: 24.11.23 u 23:55

 ‘Odustali smo u poslednjih 6-7 minuta.’

Košarkaš Crvene zvezde, Miloš Teodosić je nakon poraza od Olimpije Milana istakao da su odigrali jako loše i da nisu uspeli da odgovore na njihovu agresivnost.

 -Sigurno najlošija utakmica u Evroligi sa naše strane. Znali smo da je Milano kvalitetan tim, nismo uspeli da odgovorim na njihovu agresivnost i to nas je koštalo ubedljivog poraza. Jedna je stvar koja me je onako uplašila, to je što smo počeli od mene, gde smo odustali u poslednjih 6-7 minuta. I to se dešava, sezona je duga. Prva, po mom mišljenu, loša utakmica gde nismo imali šanse da pobedimo – smatra Teo.

Dodao je da ima dosta prilika za iskupljenje.

– Sigurno možemo da nađemo veliki broj izgovora, ali sigurno jedna naša loša utakmica, ona koja treba što pre da se zaboravi. Srećom sezona je takva da igraš svaki ponedeljak, pa petak, postoji duplo kolo. Ima dosta prostora da se iskupimo, ali nije izgovor da ovako igramo – poručio je bivši reprezentativac Srbije.

Fale Lazić Hanga.

– Ne možemo da igramo sa pet defanzivaca. Sigurno da oni fale, Hanga, Laza i Nejpir, koji je izašao iz povrede. Umorni smo malo. Imamo tri beka i Rokasa tu. Deki Davidovac pomaže na 2-3-4. Jedan od razloga je taj što postoji zamor – naveo je on.

Rekao je da ovo nije rezultat koji su priželjkivali, a dotakao se i publike.

-Sigurno da ovo nije rezultat koji smo svi očekivali. Ima još dosta da se igra, ima prostora da se napreduje i da se dođe do cilja – plasmana do TOP8. Navijači i organizacija su opravdali moja očekivanja. Videli ste večeras, sjajna atmosfera, bez obzira što smo igrali na način na koji nismo trebali, dobili smo podršku do kraja – jasan je Miloš.

Govorio je da ovakve greške ne smeju da se ponavljaju.

-Na nama je da pobedimo u gostovanju, da ne ponavljamo više ovakve igre. Za sada je sve super osim tog lošijeg starta u Evroligi, ali imamo prostora da nadoknadimo te poraze. Ipak, moramo da shvatimo da nismo u zavidnoj situaciji – objasnio je plej ‘crveno-belih’.

Nema razloga za strah.

 -Imamo dovoljno iskusnih igrača koji su pobeđivali i osvajali dosta stvari, tako da nema razloga da se plaše pobede. Mislim da je u nekom trenutku bila i naša neuigranost, malo njihova sreća, svašta po malo, ali ne mislim da je neki strah od pobede – zaključio je Teodosić.

Podsetimo, tim sa Malog Kalemegdana poražen je od Olimpije Milana rezultatom 93:71 u okviru desetog kola Evrolige. 

SFEROPULOS NAKON PORAZA OD MILANA: ‘To je prelomilo utakmicu!’

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter