0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

„KAO DA JE BOG HTEO DA IGRAM PROTIV NJIH“: Lalatović najavio povratak u Super ligu Srbije (VIDEO)

Objavljeno: 24.11.23 u 13:36

Poručio je i da bi bio zadovoljan ukoliko bi njegov tim Beograd napustio sa barem jednim bodom.

Nenad Lalatović će u petak od 17 časova debitovati na klupi subotičkog Spartaka. U okviru 16. kolu Super lige Srbije, Spartak će igrati protiv IMT-a kao gost na stadionu „Tržni centar“.

Lalatović je imao zanimljivu najavu utakmice.

– Čeka nas jako teško gostovanje, ne treba trošiti reči o IMT-u. Gledao sam dosta njihovih utakmica dok nisam znao da ću biti trener Spartaka. Kao da je Bog hteo da prvu utakmicu igram protiv IMT-a. Protiv Partizana, Zvezde, Napretka pokazao je o kakvim se timu radi, s odličnom tranzicijom, brzim i školovanim igračima – rekao je Lalatović.

Spartak je trenutno 12. na tabeli sa 16 bodova.

„Bavim se mojim igračima, znam da imaju kvalitet i da zaslužuju bolju poziciju na tabeli. Uverili su me u to na treninzima i u prijateljskoj utakmici protiv Vojvodine kada smo na poluvremenu imali 2:0. Moraju da više veruju u sebe i daju, ne 100, nego 200 odsto sebe da bismo došli do onoga što želimo.“

Poručio je i da bi bio zadovoljan ukoliko bi njegov tim Beograd napustio sa barem jednim bodom.

„Želimo da se vratimo u našu Suboticu neporaženi. Neće biti nimalo lako, apsolutno verujem u svoje igrače, a još važnije i oni su počeli da veruju u sebe. Biće neizvesna utakmica, ali se nadam povoljnom rezulatu i pobedi“ – završio je Lalatović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter