0
Evroliga

James Nunnally reacts during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Anadolu Efes Istanbul v Partizan Mozzart Bet Belgrade at Sinan Erdem Sports Hall on March 16, 2023 in Istanbul, Turkey. (Photo by Starsport.rs ©)

DANAS IGRAJU VEČITI U EVROLIGI: Partizan dužan Efesu, a Manekeni Zvezdi već godinama!

Objavljeno: 24.11.23 u 11:12

Nadamo se da će do jedne naplate dugova doći, a da ovi drugi moraju čekati narednu godinu.

Efes je prošle godine praktično bio katalizator forme Partizana, kada su u Areni savladali turski tim, a potvrda da je Partizan ozbiljan kandidat za F4 stigla je nakon pobede crno-belih u Istanbulu.

 

Tako da Efes u nešto lošijoj formi želi da naplati dugove Partizanu iz prošle sezone, a na timu Željka Obradovića jeste da još jednom zadaju udarac turskom timu, a možda ponovo pobeda nad njima bude uvertira za velike stvari.

Sa druge strane Crvena zvezda je brisala pod sa Milanom nekoliko godina, da bi se u poslednje tri sezone uloge skroz promenile, i od svemirske košarke, do četvrtina koje više liče na rvanje nego na sport sa loptom, Manekeni uvek nađu način da sruše crveno-bele.

 

Sada je odnos snaga malo drugačiji, jer je šampion Srbije na papiru daleko konkurentniji nego proteklih sezone, ali ipak i pored katastrofalnog ulaska u sezonu, tim Eitorea Mesine polako hvata ritam, a poznato je da su Italijani znali da seku dobru formu Crvene zvezde.

Oba meča možete gledati isključivo na kanalima Sport Kluba.

Standings provided by Sofascore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter