0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

VEČITI PRED NOVIM IZAZOVIMA: Crno-bele očekuje put u Istanbul, dok Crveno-beli spremaju doček Mesini!

Objavljeno: 23.11.23 u 16:15

Danas je na programu 10. kolo Evrolige koje otvaraju Asvel i Bajern duelom od 20 časova, dok se svega pet minuta kasnije sastaju Makabi i Barsa. Uzbudljivo će biti i u Atini gde PAO dočekuje Valensija od 20.15 časova, a derbi kola se igra od 20.30 časova između Bolonje i Fenera.

Što se naših predstavnika tiče, obe ekipe svoje mečeve igraju u petak. Najpre od 18.30 časova Partizan gostuje Efesu, da bi dva sata kasnije Zvezda ugostila Armani, kada se sastaju i Baskonija i Monako. Crno-beli su u prošlom kolu bili bolji od Albe, da bi u ponedeljak pretrpeli treći poraz u AdmiralBet ABA ligi na gostovanju Cedeviti Olimpiji. Sa druge strane, Crvenobeli su propustili priliku da iznenade Olimpijakos u “bratskom derbiju”, nakon čega su demolirali Mornar u regionalnoj ligi.

I dok se košarkaši naših ekipa koncentrišu na svoju igru uoči nezgodnog gostovanja, svi ljubitelji najbolje evropske košarke se mogu fokusirati na bogatu ponudu za poene/skokove/asistencije evroligaških igrača koja je dostupna na AdmiralBet.rs. Takođe, tokom trajanja Evrolige 10% freebeta će biti dodeljeno na svaki tiket odigran u AdmiralBetu, koji sadrži opklade na učinke 5 ili više evroligaških igrača.

Pored toga, kladionica AdmiralBet je pripremila i veliki broj specijala, a tokom cele sezone uživaoce sportskog klađenja očekuje kvota 1.90 za poene svih igrača i ta ponuda je dostupna samo u AdmiralBetu, dok je za sve ljubitelje fantazija kladionica AdmiralBet je u saradnji sa portalom Sportske.net napravila fantazi ligu u kojoj će se voditi borba za 1.500.000 dinara. Kod za pristup ligi je A3753715, a prilikom ulaska u ligu neophodno je da se popuni kratak upitnik koji se nalazi na ovom linku.

Sve od navedenog je dostupno svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta, i u par klikova se može kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Svim novoregistrovanim igračima sleduje jesenji Bonus dobrodošlice u iznosu od 3.000 dinara, bez depozita, koji je dostupan odmah. Pored toga, igrače očekuje i 100% bonusa do 40.000 dinara na uplatu prvog depozita.

Izaberite svoju petorku, preuzmite freebet bonus i naplatite svoje poznavanje elitne evropske košarke!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter