0
Evroliga

Marko Simonovic, #11 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade reacts during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda and Asvel at Stark Arena on October 05, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SIMONOVIĆ PRED DUEL SA OLIMPIJOM: ‘Očekuje nas teška utakmica!’

Objavljeno: 23.11.23 u 20:55

Očekuje se fantastičan duel.

Crvena zvezda se sutra sastaje sa ekipom milanske Olimpije u okviru Evrolige. Utakmica se igra u beogradskoj ‘Štark areni’, koja je za ovaj duel prema poslednjim informacijama rasprodata. Svoja očekivanja uoči tog duela izneo je crnogorski centar, Marko Simonović:

‘Očekuje nas jedna teška utakmica. Armani je jedna kvalitetna ekipa, koja već dugo godina ima i dosta igrača koji igraju sa trenerom Mesinom. Sigurno neće biti lako, ali očekujem veliku energiju i veliku borbu sutra na domaćem terenu, i očekujem veliki broj navijača da dođe da nas podrži.’ – rekao je Simonović i potom dodao:

‘Jeste, eto. Odradili smo juče trening, bila je i ta utakmica ptoriv Mornara, to mi je bila prva utakmica posle te kraće pauze, ali opet, mislim da mi treba malo vremena da uđem i da se vratim, da kažem da budem na sto posto. Opet kažem, odigrao sam tu utakmicu protiv Mornara, moglo je naravno bolje, ali dobro je, nije bilo loše za početak. Nadam se da ću sutra isto pokazati da mogu da igram okej, tako da nadam se da ću sve bolje igrati, da bih što bolje mogao da pomognem ekipi.’ – zaključio je crnogorski centar.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter