0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/AS Roma

NI MURINJO NE MOŽE DA ODOLI PARAMA ŠEIKA: „Reći ću vam istinu, mislim da ću jednog dana da odem u Saudijsku Arabiju“

Objavljeno: 23.11.23 u 11:20

 

Kada kažem ‘jednog dana’ ne mislim na sutra, a ne mislim ni na prekosutra

Trener fudbalera Rome, Portugalac Žoze Murinjo izjavio je da će jednog dana da preuzme neki klub iz Saudijske Arabije, prenosi danas Dejli mejl.

Murinjo ima ugovor sa Romom do juna naredne godine.

Reći ću vam istinu, mislim da ću jednog dana da odem u Saudijsku Arabiju. Kada kažem ‘jednog dana’ ne mislim na sutra, a ne mislim ni na prekosutra – rekao je Murinjo u intervjuu za TV kanal Em-Bi-Si (MBC) Egipat.

Portugalski stručnjak je bio trener Reala od 2010. do 2013. Madridski klub će na kraju sezone da ostane bez trenera, pošto će Karlo Anćeloti da preuzme selekciju Brazila. On je odgovorio na pitanje da bi na kraju sezone mogao da preuzme Real.

Ja u Realu? Kada imate super trenera, zašto biste razmišljali o nekom drugom? Dobro poznajem predsednika Reala Florentina Pereza, on je jako inteligentna osoba. Nadam se kao navijač Reala i prijatelj Anćelotija da će madridski klub da ima sjajnu sezonu i da će Karlo i naredne sezone da bude na klupi ovog tima. On je perfektan trener za Real – rekao je Murinjo.

Portugalski stručnjak je pored Rome i Reala trenirao i Čelsi, Inter, Porto, Leiriju, Mančester junajted i Totenhem.

Mislim da bi samo ludak napustio Real ako ga klub i dalje želi. Taj ludak sam bio ja, jedini koji je otišao posle tri godine, a predsednik je želeo da ostanem. Mislim da će Anćeloti na prvi jasan znak Florentina Pereza da ostane. On je savršen za Real i Real je savršen za njega – istakao je Murinjo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter