0
Fudbal

FOTO: PRINTSCREEN

LUDA GLAVA: Baloteli ovom izjavom šokirao italijansku javnost!

Objavljeno: 23.11.23 u 18:20

‘Smatram sebe najboljim napadačem kog Italija ima.’

Fudbaler Adane Demirasport, Mario Baloteli je u razgovoru za ‘TV Play’ istakao da je on najbolji italijanski napadač i smatra da treba da dobije poziv u nacionalni tim ‘Azura’.

-Ako sam zdrav, smatram sebe najboljim napadačem kog Italija ima. Raspadori i Skamaka su igrali protiv Ukrajine i koliko puta su pucali na gol? Dva? Želim da se vratim u reprezentaciju. Nadam se pozivu. Video sam se sa selektorom Spaletijem nekoliko puta. Nešto smo se šalili kad smo se našli u Napulju, ali nismo ništa o ovome razgovarali – poručio je Baloteli.

Super Mario je zadnji put nosio dres reprezentacije Italije još 2018. godine, a sada se nada pozivu Spaletija za naredne izazove koje očekuju ‘Azure’. Baloteli važi za velikog talenta, ali je zbog svoje ‘lude glave’ minirao svoju karijeru i nije uspeo da napravi nešto veliko kako su mu mnogi predviđali. 

FEREL SVE BLIŽI PARTIZANU: Posao sada zavisi samo od Kineza!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter