1
ATP

FOTO: STARSPORT

KLADIONICE NE VERUJU NOVAKU: Đoković nije favorit za sve grend slemove naredne sezone!

Objavljeno: 23.11.23 u 09:45

Ovo se nije dogodilo otkako nema Federera i Nadala (na vrhuncu svoje moći)

Novak Đoković ima iza sebe fenomenalnu sezonu u kojoj je osvojio Australijan Open, Rolan Garos i US Open, a stigao je i do finala Vimbldona gde ga je zaustavio Karlos Alkaraz.

Sve je krunisao Novak titulom na Završnom mastersu i prvim mestom na ATP listi gde je u ponedeljak započeo 400. nedelju na vrhu, ali mu ni silni rekordi koje je oborio nisu bili dovoljni da ga kladionice stave na prvo mesto favorita za sve grend slem turnire naredne sezone.

Novak je favorit u Australiji gde je kvota na njega 2,10, a na Karlosa Alkaraza 3,40, kao i na US Openu gde je kvota na Đokovića 2,25, a mladog Španca 2,50.

Ipak, kvote za Vimbldon i Rolan Garos će vas šokirati! U Francuskoj i Britaniji je situacija identična – Alkaraz je favorit sa kvotom 2,50, naspram Novakovih 3,25.

Dakle, svetske kladionice ne veruju u istorijsku sezonu Novaka Đokovića u kojoj srpski as juri kalendarski slem (sva četiri osvojena grend slema) i zlatni slem (sva četiri osvojena grend slema i zlato na Olimpijskim igrama).

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter