1
Dejvis kup

during the 2023 Davis Cup Final, Quarterfinal match between Serbia and Great Britain at Palacio de Deportes José María Martín Carpena, on November 23, 2023 in Malaga, Spain. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ĐOKOVIĆ I DALJE SA OBE NOGE NA ZEMLJI: Evo šta je najbolji svih vremena rekao nakon nove pobede!

Objavljeno: 23.11.23 u 23:43

Uvek prizeman, kako li mu to uspeva.

Srbija je slavila nad Velikom Britanijom u četvrtfinalu Dejvis kupa, a nakon pobeda Kecmanovića i Đokovića, najbolji teniser svih vremena, rekao je sledeće.

„Igrali smo sjajne mečeve u Torinu, on je među najboljim igračima na svetu trenutno. Italija je sjajna ekipa, borićemo se i ostaviti sve od sebe na terenu… Mnogo znači taj dan odmora. Videćemo ko će igrati, imamo mnogo različitih opcija. Mića je pokazao danas sjajan mentalitet i fizičku i mentalnu čvrstinu u pravim momentima“, najavio je Đoković posle meča sa Norijem i pohvalio Kecmanovića za sjajnu partiju protiv Drejpera, pritom mu se i zahvalivši jer mu je omogućio da rasterećeno uđe u meč.

Potom je dodao.

„Sjajan meč. Igrati za svoju zemlju je uvek najveće zadovoljstvo i motivacija. Dobro sam počeo, servirao veoma dobro kada je bilo potrebno. Nori je podizao nivo igre, servirao veoma lepo, bilo je teško igrati protiv levorukog tenisera, nisam igrao protiv mnogo njih u poslednje vreme, sve u svemu, sjajno je ispalo“, zaključio je Đoković.

3
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter