2
Fudbal

FOTO: Starsport

DELIJE POZVALE NA OPŠTU MOBILIZACIJU: ‘U petak i subotu nas očekuju dva jako bitna meča!’

Objavljeno: 23.11.23 u 13:25

‘Da dišemo kao jedan i da guramo i fudbal i košarku u pravcu u kome zaslužuju!’

Najvatrenije pristalice Crvene zvezde izdale su saopštenje gde pozivaju na opštu mobilizaciju na mečeve protiv Olimpije Milano  u Evroligi Vojvodine u domaćem šampionatu.

– ARENA – NOVI SAD. U petak i subotu nas očekuju dva jako bitna meča i nema sumnje da će Arena da bude ispunjena ponovo do poslednjeg mesta, sa početkom u 20:30 protiv Armanija. U subotu nastavljamo borbu za titulu. Svi smo svedoci da imamo dobre igrače i da znaju da igraju fudbal, ali da ne ide uvek tako lako kako misimo da će ići. Bez naše pune tribine iza gola u Novom Sadu i zapadne tribine stadiona “Karađorđe”, naša borba neće da ima pun smisao – poručuju.

Dodaju da je veliki izazov za Beograd Novi Sad.

-Jako teško gostovanje fudbalski gledano, prepreka koju moramo da pređemo! Ovo je prvenstveno izazov za Novi Sad i ostatak Srbije, da dođu u maksimalnom broju, ali ništa manje i poziv za sve Beograđane koji sebe smatraju navijačima našeg kluba. U ovakvim situacijama se ne postavlja pitanje gde ćemo da budemo u subotu od 16 časova jer osećamo da je bitno! Nakon ovog ispita koji moramo da pređemo i na terenu i na tribini, čeka nas put u Bern. Dakle, ako je u skorijoj prošlosti bila potrebna pomoć timu, to je ovaj momenat, da dišemo kao jedan i da guramo i fudbal i košarku u pravcu u kome zaslužuju! SVI U ARENU! SVI NA STADION KARAĐORĐE – ističu Delije.

POTPUNI HIT! Crvena zvezda ovom kultnom scenom najavila derbi sa Vojvodinom (VIDEO)

5
2

2 Komentara

  1. Oglasili se turski, Muratovi junaci-delije?!?! Ha, ha, ha! Pa pravi navijači dolaze sami, ne treba ih zvati! Angažujte policiju da ih privede, ha, ha!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ume li većina i mogu li se pročitati ta silna saopštenja sa svih nivoa? Treba objavljivati Službeni glasnik saopštenja svakog dana. Ko o čemu… pa ona o poštenju, pravdi i ostalim biblijskim vrlinama a zapravo sve ide ka pljuvanju suparnika. Sve po diktatu. Samo naredbe i proglasi. Živeli…

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter