0
Dejvis kup

Miomir Kecmanovic of Serbia celebrates after winning match against Andreja Petrovic of Norway during the 2023 Davis Cup Qualifier match between Norway and Serbia at Oslo Tennisarena, on February 03, 2023 in Oslo, Norway. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BRAVO MIOMIRE: Kecmanović poveo nakon velike drame u prvom setu!

Objavljeno: 23.11.23 u 19:28

 

Danas se igra Dejvis kup, a kako pravila nalažu prvo su na programu singl mečevi. Našu zemlju u okršaju sa Velikom Britanijom predstavljaju Miomir Kecmanović koji igra protiv Drejpera, dok će se Novak Đoković nešto kasnije danas sastati sa Nourijem.

 

Kecmanović je trenutno 55. reket sveta, dok je Drejper svega pet pozicija iza na ATP listi.

Prvi set doneo nam je mnogo uzbuđenja od samog početka. Videlo se da su sa razlogom tu negde na ATP listi, jer je zaista bio izjednačen ovaj period meča. Pri rezultatu 3:3, Drejper je ugrozio Kecmanovića, koji je uspeo da odbije njegov nalet i povede sa 4:3. Gem nakon toga, dve brejk lopte obezbedio je Kecmanović za Srbiju.. Prvu je Drejper spasio veoma hrabrim drugim servisom, dok je nakon toga servirao as udarac i izjednačio u ovom gemu, da bi ga potom i osvojio, te poravnao na 4:4. Prvi set je potom otišao i do taj-brejka, koji je na sreću pripao našem asu! 

 

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter