0
Evropske lige

FOTO: twitter/@PSG_inside

UEFA MALO KAŽNJAVA I BOGATE: PSŽ i Milan na udaru zbog incidenata!

Objavljeno: 22.11.23 u 18:12

Zaslužili su ovako nešto

Evropska fudbalska unija donela je odluku o kaznama za Pari Sen Žermen i Milan nakon niza incidenata koji su se dogodili tokom nedavne utakmice u Ligi šampiona.

Pari Sen Žermen, koji je pobedio Milan rezultatom 3:0 na „Parku prinčeva“ 25. oktobra, suočava se sa ukupnom kaznom od 98.000 evra. Klub je kažnjen sa 75.000 evra zbog upotrebe dimnih bombi na tribinama, 18.000 evra zbog blokiranih prolaza na tribinama i 5.000 evra zbog ulaska navijača na teren.

Odluka Uefe, doneta 9. novembra, takođe predviđa delimično zatvaranje stadiona Pari Sen Žermena za narednu utakmicu u evropskim takmičenjima, suspendovanje koje će trajati dve godine.

Fudbalski klub Milan takođe je kažnjen sa 20.000 evra zbog nereda među njegovim navijačima i dodatnih 3.000 evra zbog upotrebe dimnih bombi.

Ove kazne dolaze kao odgovor na incidente koji su značajno narušili sportski duh tokom pomenute utakmice Lige šampiona između Pari Sen Žermena i Milana.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter