6
Evroliga

Goran Dragic (R) European basketball championship, Evropsko prvenstvo u kosarci Eurobasket 17.9.2017. Istanbul, Turska, 17. Septembar 2017. Srbija - SLOVENIJA, Serbia - SLOVENIA (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

SPREMA SE BOMBA U HUMSKOJ: Partizan uputio novi poziv Goranu Dragiću!

Objavljeno: 22.11.23 u 17:50

Sada je sve na njemu

Povrede u redovima Partizana naterale su sportski sektor kluba na akciju, te se trenutno istražuju opcije za dovođenje iskusnog plejmejkera koji bi dodatno ojačao roster za ovu sezonu. Prvo ime na listi je legenda slovenačke košarke, Goran Dragić.

Iako je Dragić izrazio želju da ostane u NBA ligi, pregovori su već otpočeli između Partizana i iskusnog košarkaša srpskih korena. Prema informacijama „Sport kluba“, postignut je kontakt, a trener Partizana, koji se smatra jednim od najboljih u Evropi, izrazio je interesovanje za saradnju.

Dragić, koji trenutno nema klupski angažman nakon odlaska iz Milvoki Baksa, ima i druge opcije. Navodno je bio u kontaktu s Olimpijom iz Milana, ali mu je prioritet i dalje ostanak u NBA ligi, a posebno igranje za Majami.

Uprkos interesovanju iz Partizana, pitanje ostaje da li će 37-godišnji košarkaš promeniti svoje planove i pridružiti se crno-belom timu. Situacija se prati s velikim iščekivanjem kako među navijačima Partizana, tako i ljubiteljima košarke širom regiona.

37
7

6 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter