0
Domaći fudbal

FOTO: FK Napredak Kruševac

ŠOK POD BAGDALOM: Napredak u blatu savladao Čukarički!

Objavljeno: 22.11.23 u 18:55

Teško da je neko mogao ovo da predvidi

Fudbaleri Napretka trijumfovali su nad Čukaričkim rezultatom 1:0 u zaostaloj utakmici 8. kola Superlige Srbije. Susret se odigrao na terenu natopljenom vodom zbog obilnih padavina u Kruševcu, a domaći tim se bolje snašao, osvojivši vredna tri boda.

Jedini gol na meču postigao je Lazar Zličić u 38. minutu, iskoristivši izvanredan centaršut Stojiljkovića. Njegov precizan volej savladao je golmana Filipovića.

Beograđani su pokušavali izjednačiti, a najbliži su bili u 89. minutu kada je mladi napadač Čukaričkog, Cvetković, odlično šutirao, ali je Bajić, golman Napretka, sprečio izjednačenje.

Ovo je treći uzastopni prvenstveni poraz za Čukarički, dok Napredak beleži drugu vezanu pobedu u Superligi, a treću ukupno, računajući i Kup Srbije.

Na tabeli, obe ekipe sada imaju po 17 bodova. Čukarički zauzima 9. mesto, dok je Napredak na 11. mestu, ali sa boljom gol-razlikom.

Standings provided by Sofascore
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter