2
Evroliga
Avramović

FOTO: Starsport

PODATAK ZA PONOS: Partizan i Crvena zvezda daleko najgledaniji timovi u Evroligi! (FOTO)

Objavljeno: 22.11.23 u 16:33

Veliko priznanje pre svega za navijače

Iako možda nisu među vodećim timovima u evroligaškoj tabeli, Partizan i Crvena zvezda prednjače kada je u pitanju podrška sa tribina. Posle devet odigranih kola u Evroligi, ova dva srpska predstavnika dele prvo mesto na listi sa najvećom posetom.

Tim pod vođstvom Željka Obradovića, Partizan, ima prosečno 19.024 gledalaca po meču, čime su na vrhu ove impresivne liste. Odmah iza njih, Crvena zvezda, koja takođe svoje mečeve igra u beogradskoj Areni, beleži prosečno 18.813 navijača po utakmici.

Na trećem mestu nalazi se Žalgiris sa 15.000 gledalaca, a među pet najgledanijih su Efes sa 11.415 i Panatinaikos sa prosekom od 11.119 gledalaca po meču.

Litvanski tim Žalgiris posebno se izdvaja, jer je njihova hala u Kaunasu gotovo uvek ispunjena do poslednjeg mesta na svakoj utakmici.

Ove sedmice će se odigrati deseto evroligaško kolo, gde će Partizan gostovati Efesu u Istanbulu, dok će Crvena zvezda dočekati Olimpiju pred svojom publikom.

2
0

2 Komentara

  1. Partizana i Zvezde po pitanju gledaoca na utakmicama je neumesno jer na zvezdinim baš niko ne kupuje kartu. Znamo mi, a znate i vi ,ali cutite, valjda morate

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter