0
Fudbal

FOTO: Starsport

OFK BEOGRAD JURIŠA KA SUPERLIGI: Romantičari nakon poraza upisali novu pobedu!

Objavljeno: 22.11.23 u 17:20

Čini se da će se najbolji fudbal u Srbiji ponovo igrati na Karaburmi

Fudbalski klub OFK Beograd ostvario je važnu pobedu nad ekipom Tekstilca iz Odžaka rezultatom 2:0, u odloženoj utakmici devetog kola Prve lige Srbije.

Utakmica je imala značaj za oba tima, posebno imajući u vidu da je Tekstilac bio glavni konkurent OFK Beogradu na tabeli. Ipak, „Romantičari“ su dominirali tokom drugog poluvremena, rešivši sve nedoumice oko pobednika.

Dejan Georgijević je postigao prvi gol u 55. minutu, dovodeći domaćina u vođstvo. Konačnu potvrdu pobede doneo je Nikola Mitljukić sa preciznim udarcem u 85. minutu.

Trijumfom nad Tekstilcem, OFK Beograd je stigao do ukupno 42 osvojena boda, čime su zadržali prvu poziciju na tabeli sa značajnom prednošću od 14 bodova u odnosu na drugoplasirani tim.

Ostali rezultati današnjih mečeva u Prvoj ligi Srbije su:

Grafičar 1:0 Kolubara
Jedinstvo Ub 1:1 Vršac
RFK Novi Sad 2:2 Radnički SM
Sloboda 0:1 Inđija

Ovom pobedom OFK Beograd nastavlja impresivan niz u sezoni, dok Tekstilac pokušava oporaviti od poraza i zadržati svoju poziciju na tabeli.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter