1
Evrokupovi

SPORT FUDBAL CRVENA ZVEZDA MARAKANA STADION 13.6.2005. foto: Pedja Milosavljevic

OBRT U BEOGRADU: Izraelci ipak neće igrati na stadionu Crvene zvezde!

Objavljeno: 22.11.23 u 19:20

Pravi razlog nije poznat

Planirani meč Lige Evrope između Makabi Haife i Rena, koji je trebalo da se odigra na stadionu Crvene zvezde, neće biti održan na toj lokaciji. Iako razlog za promenu nije jasan, izraelski klub je obavešten da stadion Crvene zvezde neće biti dostupan tog dana.

Iako je prvobitno rečeno da je stadion zauzet, proverom rasporeda utakmica Crvene zvezde ustanovljeno je da tim nema zakazanu utakmicu kod kuće u navedenom terminu. Ovo ostavlja Makabi Haifu i UEFA-u u nezavidnoj situaciji, s obzirom na blizinu zakazanog datuma – meč se igra za osam dana.

Ovaj iznenadni preokret primorao je Makabi Haifu da hitno pronađe novu lokaciju za odigravanje meča, jer okolnosti u Izraelu ne dozvoljavaju da se utakmica odigra na domaćem terenu. U narednim danima klub će biti suočen s izazovom pronalaženja alternative za ovu međunarodnu utakmicu.

Makabi Haifa se trenutno nalazi na poslednjem mestu u grupi Lige Evrope sa samo jednim osvojenim bodom. Do kraja grupne faze, ekipa će odigrati mečeve protiv Rena, Viljareala i Panatinaikosa.

0
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter