0
Fudbal

FOTO: twitter/@FIFAWorldCup

MESI NAKON SUKOBA NAVIJAČA I POLICIJE: ‘Tu su bile i naše porodice, ovo mora odmah da prestane!’

Objavljeno: 22.11.23 u 09:10

‘Ovo se ne može prihvatiti’.

Najbolji fudbaler današnjice i kapiten Argentine, Lionel Mesi je nakon sukoba navijača i policije poručio da su se tu našle i njihove porodice i da su svi bili više fokusirani na tuču nego na utakmicu.

-Videli smo kako policija tuče ljude i kod nekih naših porodica ovde, to se desilo i u finalu Libertadoresa. Oni su više fokusirani na to nego na igranje igre – naveo je.

Istakao je da je meč obeležila represija Brazilaca nad Argentincima.

-Mi smo porodica. Odlučili smo da igramo da bi situacija bila mirnija noćas smo ušli u istoriju, ali važno je reći da će je ponovo obeležiti represija Brazilaca nad Argentincima. To se ne može prihvatiti. To je ludilo. Moralo je odmah da prestane – jasan je Mesi.

Podsetimo, selekcije Brazila Argentina odigrali su na čuvenoj ‘Marakani’ duel u okviru kvalifikacija za Svestko prvenstvo 2026. godine u kom je izbio žestok sukob. Naime, nakon što je nastala tuča između navijača ove dve reprezentacija, umešala se i policija koja je nemilosrdni pendrecima tukla pristalice oba tabora. ‘Gaučosi’ su slavili 1:0 golom Otamendija.

VELIKA DRAMA U PODGORICI: Morača gledala produžetke, ali i pobedu Budućnosti!

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter