0
Dejvis kup

FOTO: Starsport

LAJOVIĆ PORUČIO: ‘Novak nam donosi dodatno samopouzdanje!’

Objavljeno: 22.11.23 u 10:55

‘Sve funkcioniše savršeno.’

Srpski teniser, Dušan Lajović izneo je svoja očekivanja pred Dejvis kup koji se igra u Malagi, a naš nacionalni tim igra protiv Velike Britanije.

-Super smo se snašli. Došli smo u nedelju u Malagu, a i trenirali smo nedelju dana u Beogradu pre puta. Nadam se, sada kada smo kompletni, dobrom susretu protiv Britanaca. Svi igrači su spremni da zaigraju i trebalo bi da iskoristimo tu dobru energiju i samopouzdanje koje nam Novak donosi posle izuzetne sezone. Nadam se najboljem mogućem takmičarskom početku ove nedelje – započeo je.

Dodao je da sve funkcioniše savršeno.

-Za sada sve funkcioniše savršeno. Troicki, Tipsarević i Bozoljac su uspeli da nađu spoj kako je najbolje pristupiti igračima i kako da se izuče maksimum od svakog pojedinca. Videćemo kada počnu mečevi, ali prvi put imamo ovako veliki stručni štab što može samo da nam koristi – istakao je on.

Govorio je o mladim snagama.

-Za sada se ne žale, dobrose snalaze u svojoj ulozi. Bez obzira što su mladi, nikome ovo nije prvi put da se nalazi u Dejvis kupu, tako da je i to pozitivna stvar. Ne treba davati nikakve prognoze. Imamo dobar tim, a imamo i Britance, koji su nezgodni, jer je njihov drugi igrač Drejper odigrao dva poslednja turnira na visokom nivou, osvojio jedan, igrao finale na ATP – rekao je Dušan.

Naveo je da svi moraju da veruju u svoje sposobnosti.

-Ne smemo da potsenimo nikoga, ali mi imamo Noleta koji nam uliva samopouzdanje i daje mogućnost da se na njega oslonimo. Mi ostali moramo da verujemo u naše sposobnosti i ko god bude igraodrugi meč, ima šansu“, zaključio je reprezentativac Dejvis kup reprezentacije Srbije – zaključio je Lajović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter