0
Evroliga

Marko Guduric during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Fenerbahce Beko Istanbul at Aleksandar Nikolic Hall on April 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ITUDIS DOBIO SJAJNE VESTI: Poznato kada se Marko Gudurić vraća na parket!

Objavljeno: 22.11.23 u 19:50

Njegova povreda je napravila probleme u Feneru

Srpski košarkaš Marko Gudurić ponovno će istrčati na teren u četvrtak za Fenerbahče u meču protiv Virtusa, nakon potpunog oporavka od povrede. Ova vest stiže s zvaničnog sajta kluba iz Istanbula.

Gudurić je propustio poslednja tri meča Fenerbahčea u Evroligi, svi odigrani u Beogradu, zbog povrede. Iako je bio deo ekipe protiv Crvene zvezde i Makabija, nije ulazio u igru. Njegov povratak mogao bi biti ključan za tim koji je pretrpeo tri uzastopna poraza.

Osim Gudurića, trenera Dimitrisa Itudisa raduje i povratak Nika Kalatesa i Sertača Šanlija, koji će takođe zaigrati nakon nekoliko nedelja pauze. Tim Fenerbahčea suočava se s izazovom u gostima protiv Virtusa u Bolonji.

Važno je napomenuti da Dešon Pjer, Tarik Biberović i Metedžan Birsen nisu doputovali na ovaj meč protiv Virtusa, koji ima skor 6-3, dok Fenerbahče trenutno stoji na 5-4 u Evroligi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter