0
Fudbal

FOTO: Twitter/@Argentina

EPILOG SUKOBA NA ‘MARAKANI’: Selektor Argentine blizu ostavke!

Objavljeno: 22.11.23 u 11:25

Jezive scene u Brazilu.

Selektor reprezentacije Argentine, Lionel Skaloni je nakon pobede nad Brazilom naveo kako mora dobro razmisliti da li će ostati na klupi ‘Gaučosa’.

– Hteo sam da kažem jednu važnu stvar. Moram puno da razmislim oko toga. Nije ovo moj odlazak, ali moram da razmislim. Lestvica je postavljena visoko i teško je nastaviti pobeđivati. Naši igrači zaslužuju trenera koji može da im pruži maksimalnu energiju. To ću da kažem predsedniku i igračima – istakao je.

Nakon ove izjave oglasio se i strelac jedinog gola na utakmici, Nikolas Otamendi koga je ova vest šokirala.

– U slavlju i euforiji smo dobili tu vest. Bio je to šok! Moramo da razgovaramo sa selektorom, nadam se da će da bude smireniji. Ovo je bila teška nedelja – poručio je iskusni štoper.

Podsetimo, selekcije Brazila Argentina odigrali su na čuvenoj ‘Marakani’ duel u okviru kvalifikacija za Svestko prvenstvo 2026. godine u kom je izbio žestok sukob. Naime, nakon što je nastala tuča između navijača ove dve reprezentacija, umešala se i policija koja je nemilosrdni pendrecima tukla pristalice oba tabora. ‘Gaučosi’ su slavili 1:0.

NEMCE NIJE POBEDIO SAMO KO NIJE HTEO: Panceri deluju nikada gore u istoriji! (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter