0
Dejvis kup

FOTO: Starsport

ĐOKOVIĆ ULIVA STRAH U KOSTI: „U meč sa njim idete sa mislima da ćete da izgubite!“

Objavljeno: 22.11.23 u 16:55

Bar je bio iskren

Selektor Dejvis kup reprezentacije Holandije, Pol Harhajs, izneo je svoje utiske o Novaku Đokoviću nakon njegovog meča sa Talonom Griksporom u Parizu, ističući da je mladi teniser pokazao hrabrost i stekao samopouzdanje.

Grikspor je pružio snažan otpor Đokoviću u tom meču, a Harhajs je istakao da je taj susret dao mladom teniseru dodatno samopouzdanje. Upitan o potencijalnom susretu sa Srbijom u polufinalu, Harhajs je naglasio značaj samopouzdanja u sportu.

Talon je igrao dobro protiv Đokovića. Stvarao je šanse i imao priliku da pobedi. To mu je dalo samopouzdanje da može da se nosi sa takvim igračima. Čak i protiv Đokovića nije menjao svoj plan. Kada igrate protiv Novaka, verovatno očekujete poraz, ali on je pokazao da se može izboriti. Đoković je ove godine izgubio samo nekoliko mečeva od mnogo odigranih. Morate krenuti od sebe, pa šta bude,“ izjavio je Harhajs.

Reprezentacija Holandije trenutno se bori za prolazak među četiri najbolje ekipe, a u slučaju uspeha, mogla bi se sastati sa Srbijom, u kojoj nastupa najbolji teniser sveta, Novak Đoković.

U četvrtak od 16 časova, reprezentacija Srbije će se suočiti sa Velikom Britanijom u nadi da osigura svoje mesto u polufinalu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter