0
Fudbal

FOTO: Twitter/@Argentina

ARGENTINA PODRHTAVA: Skaloniju prekipelo, napušta reprezentaciju Gaučosa?

Objavljeno: 22.11.23 u 23:40

Selektor Argentine Lionel Skaloni bi mogao da napusti reprezentaciju svetskog šampiona.

Skaloni, koji je na prethodnom Mundijalu vodio Gaučose do treće titule prvaka sveta, razmišlja o ostavci i to usled političkih pritisaka.

Naime, on je dao interesantnu izjavu posle pobede protiv Brazila.

“Nakupilo se stvari o kojima moram da razmislim. Ovi igrači su mi dali mnogo. Dali su mnogo celom stručnom štabu. Celoj državi i narodu. Sada moram da razmislim ’šta dalje’. Ovo nije oproštaj ili tako nešto ali moram hladne glave da razmislim. Lestvica je podignuta jako visoko i teško je nastaviti sa pobedama. Rekao sam igračima, reći ću i predsedniku da je ovoj reprezentaciji potreban selektor koji ima maksimalnu moguću energiju“, rekao je Skaloni.

Skaloni određeni period nije bio u dobrim odnosima sa predsednikom saveza Tapijom, a sve je počelo po osvajanju Mundijala, kada su dve strane trebale da sednu i dogovore se oko produžetka saradnje. Ipak,  na kraju su ipak uspeli da pronađu zajednički jezik. 

Pojavila se i informacija da FS Argentine nije isplatio premije igračima za osvajanje Svetskog prvenstva, a kada je došlo do toga i da nisu zadovoljni raspodelom, kao i da je savez odugovlačio.

Skaloni nije zadovoljan ni zbog curenja informacija u medije, najviše zbog spiska i povređenih igrača.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter