0
Tenis

FOTO: Twitter/@rolandgarros

ZBOG OVIH REČI NOVAK JOŠ VIŠE FASCINIRA: Ana Ivanović otkrila šta joj je Nadal rekao 2008. godine

Objavljeno: 21.11.23 u 09:05

Potvrdila je bivša teniserka i da se Novak mnogo promenio.

Španski teniser Rafael Nadal sve je bliži kraju karijere, i očigledno je da više neće biti konkurentan, osim ako ne uloži poslednji atom snage za Rolan Garos ili Olimpijske igre, koje će se igrati na pariskoj šljaci, a planira da učestvuje na Australijan openu. Sada se Ana Ivanović se setila njegovih reči još iz 2008. godine.

Ana je govorila o neverovatnoj formom Novaka Đokovića, koji svoje telo održava na maksimumu iako su mnogi mislili da je na zalasku karijere.  

„Iskreno, nismo razmišljali da će toliko trajati. Ono što mi je stvarno fascinantno je to kako uspeva da održi telo u formi i zdravstveno. Naporan je sport, veliki je uticaj na telo, vidimo i po Rodžeru i Rafi. Sećam se da mi je Rafa 2008. rekao ‘Ne znam koliko ću izdržati’, a evo ga Novak, bori se. Ta činjenica da je Novak toliko jak i zdrav mi je stvarno fascinantna, svaka mu čast na tome.“ – rekla je Ivanović u podkastu Alesto.

Potvrdila je bivša teniserka i da se Novak mnogo promenio.

„Definitivno, svi mi sazrimo i godine donesu svoje, iskustva neka. Definitivno se promenio. I on je nekako čovek, više nije dete i ono što smo bili kada smo imali 18 godina. Mislim da se svi mi konstantno menjamo.“

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter